LOL Surprise OMG HoS Lelle Swag – Iela un stils vienā

Iepazīsties ar Swag, lielo māsu populārajai M.C. Swag no LOL Surprise sērijas! Swag ir ielas stila ikona ar neuzkrītoši šiku stilu un atdzesētu personību, kas ideāli papildina viņas labākos draugus. Viņa vienmēr zina, kā saglabāt mieru un izskatīties stilīgi jebkurā situācijā.

Galvenās Iespējas:

  • Ikoniska Varone: Swag ir sava draugu loka mūza, kas iedvesmo ar savu modernu un relaksētu pieeju stilam.
  • Daudz Pārsteigumu: Atklāj dažādus pārsteigumus, tostarp pārveidojamus tērpus – sākot ar rozā rāvējslēdzēja topiņu un garām rakstainām piedurknēm līdz garajam svārkam, ko var atvērt, atklājot vieglu audumu apakšā.
  • Grezni Aksesuāri: Pabeidz viņas tēlu ar modernām saulesbrillēm, stilīgām riņķa auskarām un citiem satriecošiem aksesuāriem, kas izceļ viņas ielu stilu.
  • Pārveidojams Izskats: Noņemot viņas garo svārku, Swag izrāda sarkanos šortus, kas acumirklī pārveido viņas izskatu uz vēl vienu stilīgu tērpu.
  • Universāls Stils: Swag ir lelle, kas iedvesmo ar savu unikālo kombināciju starp ielas modi un eleganci, padarot viņu par neaizstājamu papildinājumu jebkurai LOL Surprise kolekcijai.

Kāpēc Izvēlēties Swag?
Swag ir vairāk nekā tikai lelle – viņa ir stila un pašapziņas simbols. Ar viņas daudzpusīgajiem tērpiem un aksesuāriem Swag ir ideāls draugs, kas palīdzēs izcelties jebkurā situācijā.

Pasūti Swag Šodien!
Nezaudē iespēju pievienot šo modernu ielas stila lelli savai kolekcijai. Pasūti LOL Surprise OMG Swag tagad un ļauj viņai ienest savu šarmu un stilu tavā pasaulē!

39,90 

Apraksts

CE marķējums Preci ir novērtējis ražotājs un tā tiek uzskatīta par atbilstošu ES drošības, veselības un vides prasībām.

Ir

Ieteicamais vecums

4+

Zīmols

LOL

Pievienojiet vēl 50,00  grozam un saņemiet bezmaksas piegādi!
  • Omniva pakomāts

Piegāde uz Omniva pakomātu

2-3 dienas

  • Drošs pirkums
  • 14 dienu atgriešanas iespējas

Atsauksmes

Hidden Gems - Tavs galamērķis rotaļlietām un ne tikai

Jūsu tiešsaistes veikals rotaļlietām un daudz kam citam. Mēs dibinājām šo veikalu ar aizraušanos par dārgumu atklāšanu, un esam sākuši ar rotaļlietām un izvēršamies vēl aizraujošākos segmentos.
Izpētiet mūsu rotaļlietu kolekciju, kas rosina radošumu un bezgalīgas rotaļas. No klasikas līdz visprogresīvākajam — mums ir viss — izglītojošas, nostalģiskas un novatoriskas rotaļlietas.

Mēs esam veltīti kvalitātei, unikalitātei un pieejamībai. Mēs meklējam slēptos dārgakmeņus visā pasaulē. Un tas viss par konkurētspējīgām cenām bez kompromisiem.

Izpētiet mūsu rotaļlietas jau šodien un sekojiet līdzi aizraujošiem jaunumiem. Paldies, ka izvēlējāties Hidden Gems!